Såld på Facebook...

                 
Bloggandet har minimerats. Till viss del (el kanske ganska stor del) pga. att jag inte tycker det är så kul längre. En annan del är att jag kommit igång med så mycket annat som jag prioriterar först, som tex.träning (kortet används flitigt nu).
Borta från cyber världen är jag dock inte, utan snarare på en annan plats där jag återförenats med så många gamla bekanta / kollegor / vänner / skolkamrater och det är fantastiskt roligt att sluta cirkeln igen. Så kort men gott:
Jag är såld på Facebook...

BÄST - 2009

                      
Här behövs knappt några ord. Yes to day is my day finner inga ord för att uttrycka min lycka. Okej nu finns en del som känns (men va fan gör det) gipset är borta & under dagens gång har jag kommit underfund med vilka rörelser som inte funkar ännu, mao har en hel del åkt i golvet (och vem bryr sig).....Är så GLAD!!
Tack så jätte mycket för alla snälla kommentarer & lyckönskningar inför dagen - det gjorde susen!!

Dalar fort...

                                  
Det går fort att hamna mellan stolarna - bli moment 22. Media pumpar ut att det råder ekonomisk kris worl wide, år 2009 spås bli det värsta på länge. Människor varslas från diverse arbeten, sammansluter till den redan rådande arbetslösa gruppen människor. Småföretag kämpar för att upprätthålla sin affärsidé - bankerna sviker, F-kassan säger att man är frisk efter 6 mån.sjukskrivning och lämnar över till sociala.
Hmm måste säga till läkaren att han i sin tur informerar mitt båtben att deadline är om 3 mån.

Men sedan har vi (för mig) en obegriplig grupp - den där gruppen på andra sidan jordklotet. För mig är det helt obegripligt att dom har råd/tid att bomba varandra, vad har dom som vi andra i världen inte har. För något måste det ju vara eftersom dom tydligen inte sammansluter sig till den världsomfattande grupp som vi andra tillhör. Jag förstår verkligen inte hur dom tänker!

ålderskomplex...

                 
Ålder är något som kan vara väl så betydelsefullt likaväl som meningslöst - man är inte äldre en vad man gör sig etc. När man blir tonåring - är det stort, framförallt 15 år likväl som när man fyller 18 år samt 20 år - då är allt på riktigt, det är åldern då man får göra det mesta helt själv.
Man kategoriserar vissa åldrar till kriser - typiskt är 30/40 /50-års krisen ma.o ganska många. Men är det egentligen någon kris i dessa åldrar, är det någonsin en kris att lyckas leva år efter år.

En bekant till mig, har den senaste tiden mått väldigt dåligt pga att snart fylla 65 år. På ett sätt kan jag förstå det, det är en ålder då systemet säger "vi är klara med dig,du har gjort ditt" så är det bestämt,det finns på papper. Det blir så definitivt, men & andra sidan behöver man ju inte leva efter det, utan åter igen - allt blir vad du gör det till.

RSS 2.0