Det gångna året - 2008...

              
Då är det dags att summera det gångna året. Spontant känns det som ett år som gått i blixtens hastighet, vilket iof inte gör mig något. Vissa mål har uppnåtts och vissa har uteblivit helt.

Största glädjen (förutom att jag & barnen har god hälsa) är när dottern vann SM Guld och att sonen lyckades fixa till sina betyg i sista sekund. Att jag skulle bo under samma tak som en svensk mästare är en tanke som aldrig slagit mig, men som gör mig väldigt stolt.

Största lärdom måste vara anatomi, aldrig tidigare har min kropp röntgats/undersökts så mycket som detta året. Vilket i sin tur har fått mig till att ta mer ansvar för min kropp (förutom en sak, som jag kommer till sedan). Båtben hade jag knappt hört talas om tidigare, men nu är jag i princip specialist på det.

Största lögnen är att jag gör vad som helst för att mina barn ska ha det bra - det gör jag inte. Det finns en enda sak som dom verkligen önskar, och som jag bara har nonchalerat totalt vilket gör mig till en grym lögnare, bedragare, svikare samt dålig förebild. Men nu har jag bestämt mig för att ändra på det, så jag kan stå upp för mitt predikande gentemot dom, visa att saker och ting går att förbättra med rätt vilja.

Summering 2008: Det är med ro i själen jag lämnar detta år bakom mig, och ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar. Ett år som jag känner enda ner i magen kommer bli fantastiskt. Med dessa ord vill jag avsluta och önska alla
                


redo för att avsluta året...

                  
Julen kom och julen gick, det har varit lugnt och skönt i goda vänners lag. Mycke mat, mycke spel, många härliga skratt. Det börjar att dra ihop sig till punkt för 2008. Hysterin florerar bland gemene man, själv lutar jag mig tillbaka & tar det lugnt - både hummer & skumpa är fixat. För visst ska man avsluta det gångna året och infira det nya med, det bästa av det bästa  ;)

Tada....

               
Färdig!! (eller nästan i alla fall). I går satte vi på julmusik, städade och klädde granen. Gav mig av kl.9 i morse för att inhandla mat samt julklappar. På vägen hem var jag grymt nöjd med att jag var ute i god tid. Men satan vilket "konkande" skulle inte förvåna mig om jag åker på 1 mån.gips till efter dagen (det gör himla ont nu).  Det blir nästa års problem.

Jag har några klappar kvar varav jag håller på att diskutera med mig själv om jag ska åka in till stan eller ej. Det är inte nödvändigt eftersom jag har en nödplan (en annan present) som kan inhandlas i morgon. Hmm
För första gången ska jag inte ha uppersittarkväll med barnen (känns lite konstigt). Vi brukar alltid gå till Liseberg och ta familjefoto, men inte i år.
Barnen kommer inte till mig förrän i morgon eftermiddag, så jag har hela dagen på mig att fixa maten. Ja... jag är i princip färdig nu, ibland vänder det fort.

Blondes have more fun...

                             
Tillåt mig le, denna bild kom upp när jag sökte på slingor. Hmm ställer mig frågande till, om kropp samt solbränna ingår (förmodligen rent önsketänkande tyvärr). Nej numera behöver man snart inte köpa någon julgris i år, eftersom jag snart ser ut som en själv. Längtar efter att få bruka mitt träningskort, inte bara betala för det.

Igår var det mingel på salongen, varav min massör fick mig att testa något nytt. Spikmatta, satan i gatan vad ont det gjorde först, men efter en stund var man helt bedövad av smärtan (klarade 20min). Efteråt skulle man känna en sådan lättnad sa min massör - känslan var snarare som när man legat ett antal tim.för mycket i solen och saltet börjar strama. Med "hettande"rygg som såg ut som en stor våffla, tog jag det säkra kortet och bokade vanlig massage på fredag.

Om en stund bär det av för att göras slingor - Blondes have more fun -
Mingel,frissa,massage,AW och middag vad ska man säga - man får roa sig så gott man kan ;)

RSS 2.0